Beoordelingen van La Cubanita Harderwijk

Recente recensies van La Cubanita Harderwijk

5 sterren na 86 reviews

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER!!!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Een reis met hobbels want de tapas lag wat door elkaar. Maar het was opnieuw heerlijk!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel en heel lekker en vriendelijke bezorgster op de fiets 👍

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlak voor sluitingstijd nog even een tapas warm box mee gepikt en al picknickend op het strand van genoten. Was heerlijk. Speciaal compliment voor de zeer vriendelijke en attente dame van de bediening. Zulke mensen moet je koesteren, door zulke aandacht komen mensen terug.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Tomaat met Mozzarella is niet meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk maar weinig voor het geld, maar we zijn de all-you-can-eat hoeveelheden gewend.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel gerechten lauw/warm. Kwaliteit van de maaltijd matig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Elk gerecht een klein feestje! Vriendelijke ontvangst bij het afhalen. Net verpakt.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker, alleen was het eten lauw toen het werd bezorgd. De vorige keer toen wij hebben besteld was het wel goed warm.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten waren erg lekker. Op tijd klaar. Geen op- of aanmerkingen. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was lekker warm. Smaakte goed. Alleen wat onduidelijk wat er op de saus bakjes stond. We hebben maar gegokt. Chorizokroket is favoriet, met lekkere saus(deze was wel te lezen) . We hopen snel weer echt bij jullie langs te kunnen komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Wel waren de porties patatas bravas erg klein.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Erg genoten! Bezorgservice is top👌🏻

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, ruime keuze. Bezorging duurde wel ff...

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en netjes verpakt allemaal. We hebben ervan genoten, bedankt.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk. Op de sausjes stond duidelijk waar het voor was. Het was goed warm. Alles stond keurig klaar. Compliment.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 11 uur s ochtends al vooruit besteld echt super dat dit kon. De bezorgsters was netjes op tijd en het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar! We kregen ook een leuk extraatje bij onze bestelling helemaal top!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Precies op de afgesproken minuut stond het eten klaar. We moesten nog 12 min rijden maar het eten was nog steeds warm. Goed verpakt. Lekker met twee cocktails erbij als verassing. De gehaktballetjes konden wel wat meer saus gebruiken.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald in Harderwijk en super lekker gegeten! Dank voor de goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker,alleen garnalen kroketjes vergeten maar is vergeven

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, heerlijk gegeten!! Hopelijk kunnen we snel weer in het restaurant eten😊

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alhoewel we de sfeer van het restaurant uiteraard misten, zijn we ontzettend tevreden over de manier van uitleveren van de bestelling. Keurig verpakt, goede porties, en het eten was vanouds heerlijk. Dikke complimenten hoe jullie het in deze lastige tijd hebben opgepakt! Enige puntje van kritiek zou zijn, dat we het ietwat onhandig vonden dat de menubakken niet in de oven konden, dat had het opwarmen iets vergemakkelijkt. Gelukkig zijn we zelf in het bezit van een enorm tapasservies :) We hebben genoten, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Misschien iets beter verpakken. Zodat het warm blijft. Verder erg lekker!👍

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed verpakt waardoor het eten goed warm bleef. En erg smaakvol. Doen we zeker nog een keertje

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als jullie de gerechten in een andere verpakking uitgeven, dan zal het langer warm blijven. Nu na 10 minuten richting huis rijden al aardig afgekoeld. De zeeduivel verrassend lekker!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Jammer dat we de la cubanitasfeer moesten missen :(

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere tapas, goed verpakt en netjes op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker en mooi op tijd bezorgd

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel van de warme gerechtjes waren lauw van temperatuur.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald, was erg vet, niet goed warm. Brood was wel lekker. Rest zat geen smaak aan. Eens en nooit meer!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed bereid! Meer keuzes zou voor mij (waarschijnlijk niet voor het restaurant) wel een meerwaarde zijn. Eigenaar zelf kwam bezorgen, beste vent!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en sneller bezorgd dan verwacht. Alleen de cheese cake was op het warme eten gezet en dus gesmolten

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten opgehaald. Was heerlijk eten zowel de warme gerechten als de koude gerechten. De smaken van de gerechten en van de sausjes waren verrassend lekker. De warme gerechten waren nog warm genoeg bij thuiskomst. Voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten keurig op tijd

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cliënt baalde erg dat alleen via internet te bestellen is, dit heeft hij namelijk niet. Begeleiding dit nu voor hem gedaan, maar deze is in het weekend niet aanwezig waardoor hij alleen kan bestellen als er begeleiding aanwezig is.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/ kwaliteit niet in verhouding. Veel Te duur voor de hoeveelheid vd. porties.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en stond keurig op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en stipt op tijd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Was erg lekker!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de tweede bestelling was keurig op tijd . Helaas was de kwaliteit iets minder, de kipspiesjes waren droog en het vocht van de champignons was helaas langs de kroketjes gelopen waardoor deze minder krokant waren. Maar ondanks dit, hebben we lekker gegeten.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden twee bestellingen geplaatst. Er werd contact met ons opgenomen of dit klopte, prima service. Eten was prima, lekker genoten.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg snel! Eten was echter wel lauw :( en daarna bij open maken en opeten snel koud. Dat was jammer.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op afgesproken tijd en het eten was keurig verpakt. Prijs kwaliteit is prima in orde.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Tapas lagen op 'gezellig' vakjesbord en smaakten heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wel wat weinig saus, maar voor de rest super lekker en 1 box is genoeg voor 1 persoon. We hebben gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk, Hoop snel weer naar het restaurant te mogen.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top maar er was wel erg weinig saus bij de gerechten

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!! We zitten liever in de gezelligheid van het restaurant, maar in deze tijden is afhalen een prima alternatief. Ik hoop dat er in de toekomst een uitbreiding komt op de keuze in tapas die te selecteren zijn

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie gevulde box, goed verpakt zodat het warm bleef. En smaakte prima! Prima waar voor je geld, een aanrader! Alleen door de breedte past de box niet in de fietstas

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de zelf opgehaalde en samengestelde boxen. Ook de cheesecake was heerlijk.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is is voldoende van kwaliteit, maar niet speciaal. Brood was droog, warme hapjes vettig. Smaak was goed.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel. Maar het meeste eten was al niet echt warm meer. Kwaliteit vond ik ook niet echt bijzonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben laten bezorgen, mooi op tijd en de smaak die we anders ook bij La Cubanita hebben. Lekker dus. We hebben de tweede waarmee tapas box nog even opgewarmd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was iets later ivm pech bezorgscooter, maar niet getreurd daar kun je nu eenmaal niets aan doen, het eten was heerlijk en sausjes meer dan voldoende Prima gedaan, wij hebben genoten, voor herhaling vatbaar, maar hopen snel weer in het restaurant te kunnen eten, wel een aanrader na de Corona door te gaan net bezorgen, mooie aanvulling. Mvg Ap

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapashapjes afgehaald. Het was allemaal heerlijk. Geen enkele wanklank.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer eens eten van la cubanita te proeven! Brood met smeersels was lekker veel, hapjes lekker. Sommige dingen beetje richting koud.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verlopen. Eten was ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker allemaal. Goed en netjes verzorgd!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima eten, goede kwaliteit

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen uit biddinghuizen en gister voor het eerst dan afgehaald bij jullie. Kreeg een mail van het weekend dat het kon bij jullie nu dus keer geprobeerd en het was erg lekker. Niet alles super warm meer maar wat wil je als je stukje moet rijden. We hebben genoten ervan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ,alsof we in het restaurant zaten. En keurig verpakt en ook precies op tijd bezorgd. Een dikke 9. We wensen jullie sterkte toe in deze tijd. Een bestelling is zeker voor herhaling vatbaar. Bezorgen jullie ook in Ermelo? De sterren werken niet!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling precies op tijd klaar heerlijk gegeten onhandige tasjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, binnen 1/2 uur klaar, goed verpakt, bleef warm onderweg en tapas waren verrukkelijk. Zeker nog eens doen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het vrij weinig in verhouding met de prijs. Eten was wel lekker. Netjes ingepakt, hoewel het niet echt gemakkelijk was om de ronde schalen rechtop mee te nemen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit niet helemaal top. Het eten was koud en erg weinig. Gerechten waren wel lekker maar erg weinig. 1 box per persoon is echt te weinig

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super, goed geregeld met afhalen. Aangegeven dat we uit Hulshorst kwamen en dus iets verder moesten rijden, hadden zelf warmhoudtas meegenomen en het eten kwam vers uit de oven toen ik het kwam afhalen. Eten was gewoon goed warm toen we thuis kwamen. Super!!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, fijn ook dat nu thuisbezorgd kon worden!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! We komen nog eens afhalen!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De sfeer van het restaurant ontbreekt natuurlijk maar het was keurig verzorgd. Fijn dat jullie dit doen!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker alleen de helft was koud inplaats van warm...

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppertje! Dat dit mogelijk is in deze tijden. Weer heerlijk gegeten. Als dit nog langer duurt, zou het helemaal top zijn als de Heerlijke biefstuk en de varkenshaas Ook op het menu komen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude gerechten waren prima en lekker. Warme gerechten waren niet warm en ook niet lauw meer, maar echt koud. Het zag er niet aantrekkelijk uit. Aan bakjes droop vet. 1x geprobeerd in deze tijd, maar dit was echt niet voor herhaling vatbaar. Helaas!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Keurig verzorgd ingepakt en met de schalen zo op tafel. Exact op tijd klaar, kon zo afhalen . Echt top dat jullie dit nu in deze moeilijke periode doen! Dankjewel

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal SUPER !!!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!